Home Community Index 2019

Community Index 2019

Part of Romania CSR Index (as parent index)

Indexul proiectelor corporate de investitii in comunitatile din Romania

Primul index al programelor si proiectelor derulate de companiile din Romania pentru dezvoltarea comunitatilor se lanseaza in 2019. Indexul va evidentia proiectele strategice care pun mai mult accent pe aspecte precum implicarea stakeholderilor sau masurarea impactului pe termen scurt, mediu si lung.
Informatiile colectate vor fi structurate in functie de comunitatile in care au investit companiile: sanatate, educatie, mediu, sport, healthy living, sprijin pentru antreprenori, etc. Totodata, ne propunem sa constituim cea mai mare baza de date a initiativelor de CSR din Romania si sa putem astfel oferi studii de caz detaliate care sa sprijine companiile aflate la inceput de drum.
Aceasta cercetare vine ca un raspuns la interesul tot mai mare al companiilor de a aborda domeniul Corporate Social Responsibility, asa cum a reiesit din Romania CSR Index 2018 – cea mai importanta analiza a responsabilitatii sociale din Romania.  Credem ca o initiativa strategica de a investi in comunitate are beneficii clare atat pentru companii, cat si pentru comunitati. Campaniile de succes contribuie la cresterea reputatiei unei companii, angajatii devin mai implicati, mai activi si stakeholderii mai deschisi la dialog si doritori sa ajute.
Un management eficient incepe de la  analiza nevoilor sociale, prioritizeaza masurarea impactului dar presupune si un exit strategy din partea companiilor pentru a asigura astfel sustenabilitatea proiectelor in comunitati.
 

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00