Home Community Index Magazine 2020

Community Index Magazine 2020

by Alina Liciu
The Azores Sustainability & CSR Services a lansat în luna noiembrie 2020 a doua ediție a anuarului Community Index Magazine, singura revistă bilingvă dedicată investițiilor în comunități derulate de companiile din România.
Revista aduce în prim-plan Community Index, cel mai cuprinzător index al proiectelor corporate de investiții în comunități și un centralizator al celor mai bune campanii de CSR derulate în fiecare an.  
Misiunea acestui proiect este de a crește nivelul de know-how al companiilor aflate la început de drum în ceea ce privește strategia de sustenabilitate și CSR și de a le ajuta să dezvolte proiecte de impact, pe termen mediu și lung. Această cercetare vine ca un răspuns la interesul tot mai mare al companiilor pentru responsabilitate corporativă, astfel încât agenţia The Azores a considerat că un proiect care să aibă ca focus performanţa investiţiilor în comunități va aduce beneficii clare, atât pentru comunități și companii, cât și pentru dezvoltarea domeniului în România.
Pretul revistei este 89 RON.
Pentru comenzi va rugam sa completati formularul de mai jos:
Persoane Juridice: COMANDA 
Persoane Fizice: COMANDA

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00